11.05.2009. 08:38

Svečana Sjednica Gradskog društva Crvenog križa Pula

U ponedjeljak, 11. svibnja, u prostorima Hotela Riviera održana je godišnja sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Pula.

U ponedjeljak, 11. svibnja, u prostorima Hotela Riviera održana je godišnja sjednica Skupštine Gradskog društva Crvenog križa Pula.

Godina 2008. bila je dinamična, uzbudljiva ali i uspješna godina u kojoj smo nastavili s radom u svim našim programskim područjima onako kako smo i planirali vođeni strateškim smjernicama.

Svoju misiju pružanja raznolikih usluga ostvarivali smo kroz 6 programskih područja: dobrovoljno davalaštvo krvi, socijalni program, služba traženja, rad s mladima, zdravstvena preventiva i prva pomoć.
Sve veći izazovi novog vremena i teškoće s kojima se naši sugrađani svakodnevno suočavaju biti će izravno povezani i s većim potrebama prema našoj organizaciji.

Rad Gradskog društva Crvenog križa ne bi bio moguć bez brojnih volontera, suradnika i donatora koji su nas prepoznali kao vjerodostojnu i sposobnu organizaciju kroz koju mogu darivati ono najbolje od sebe.
Hvala za Vaše vrijeme, znanje, sposobnosti, vještinu, novac, osmjeh, povjerenje i... još zasigurno puno toga što želite dijeliti s ljudima koji vjeruju u nadu, optimizam, dobrotu čovjeka i bolji svijet.

"Nije važno što imaš u životu, nego koga imaš"