07.05.2019. 08:04

Poziv na Sportske igre Prihvatilišta za beskućnike Pula


Gradsko društvo Crvenog križa Pula provodi program Prihvatilišta za beskućnike Pula u periodu od 7 godina. U sklopu Prihvatilišta provodimo program pod nazivom „Razvoj i širenje usluga za beskućnike – RUB“ financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Kao i prošle godine tako i ove prema programu predviđeno je održavanje sportskih igara kojima je cilj uključenje zajednice u rad i upoznavanje prihvatilišta i socijalno najugroženije skupine beskućnika.
Stoga Vas ovim putem pozivamo na Sportske
igre koje će se održati 11.05.2019.g. u 9,30 u Šijanskoj šumi. 
Za sudjelovanje na igrama potrebno je prijaviti ekipu koja sačinjava pet članova (neovisno o dobi). Predviđeno trajanje druženja je od 9,30 – 13,10 sati. U 9,30 je registracija sudionika u centralnom dijelu Šijanske šume, a u 10 sati startaju igre. 
Sportske igre će sačinjavati odigravanje jednostavnih igara (npr. modna revija,memory, kuglanje), a nakon toga predviđen je obrok za sve sudionike, proglašenje pobjednika, podjela prigodnih medalja i zahvalnica svim sudionicima i druženje.
Ove godine sportske igre organiziramo u sklopu Tjedna Crvenog križa te samim time igre su dio akcije „Vaš dar za pravu stvar – Svi za Uljanik“ u sklopu koje sakupljamo namirnice za djelatnike Uljanika, pa će akontacija za sudjelovanje na igrama biti donacija namirnica. 
Molimo Vas da nam do 09.05.2019. g. potvrdite Vaš dolazak na broj telefona 099/798-0211 – voditeljica prihvatilišta Babić Helena ili putem e-mail adrese prihvatiliste.pula@gmail.com. 
Veselimo se druženju s Vama!
S poštovanjem,
voditeljica prihvatilišta Babić Helena