25.10.2010. 11:28

Vrtići u akciji "Solidarnost na djelu 2010"

Pulski se vrtići uključili u akciju "Solidarnost na djelu 2010" prikupljanjem namirnica.

U petak, 22. listopada posjetile su nas dvije vrtićke grupe "Žabice" i "Bubamarice" iz OJ Centar - vrtić Kaštanjer.U akciju "Solidarnost na djelu 2010" uključli se sakupljanjem namirnica. Kada smo ih upitali zašto su se uključili u akciju i za koga je ta hrana koju su oni zajedno sa ostalim grupama i vrtićima OJ Centar marljivo prikuplil, rekli su nam da je to za djecu koja nemaju pa im mi svi zajedno moramo pomoći. To je i naš cilj da se naši najmlađi senzibiliziraju da trebamo brinuti jedni o drugima. Na odlasku su nam rekli  da ih obavjestimo i sljedeće godine jer će se, kažu, rado ponovo uključtiti u akciju.

Iz OJ Centar u akciju su se, uz ove dvije skupine, uključili Slonići, iz Centra Zečići, Leptirići, Pčelice, Ribice, Bubamare, Cvjetići, iz vrtića Zvjezdice skupina Duga, iz vrtića Veli vrh Kockice i Loptice, iz vrtića Punta Leptirići i Balončići i vrtić Kaštanjer.
Iz vrtića Verude uključili su se skupine Val, More, Veruda, Latica i Izvor, a iz vrtića Monte Zaro Ribice, Balončići, Pačići, Zečići, Pužići, Mačići, Skakalice, Iskrice, Tintilinići, Bubamare, Zvončići, Mali Zeleni i Rožice.